Skip to main content

UTSATT, Gjøvik Skaperfest!

UTSATT til det er trygt å gjennomføre et stort arrangement,

Nå skal skaperglede og kreativitet igjen feires med Gjøvik Skaperfest!

Lørdag 21. november kl. 11.00 – 16.00 fyller vi Vitensenteret Innlandet med ulike aktiviteter og workshops, og du er herved invitert til å utforske og skape sammen med oss.
I år vil det være Vitensenterets ansatte som holder de ulike verkstedene. Arrangementet passer for familier med barn i alle aldre.
Her er noe av det du kan oppleve denne dagen:


Skyggeby
Opplev magien med lys og skygger! Vi i lager en by i fellesskap, hvor bygg skal utformes og gatene fylles med folk og dyr, trær, blomster, transportmidler og alt annet en by kan inneholde.

Vinylkutting og trykk på tekstiler
Bli med og design ditt eget bærenett eller T-skjorte. Ta med deg tekstiler du vil trykke noe på, eller kjøp et rimelig stoffnett av oss som du kan pimpe opp.

Maskeverksted
Her kan du lage din egen unike maske og dekorere den med maling og fargerik pynt. Plukk og miks fra vårt rikholdige Skaperlager, hvor vi kan by på både nytt stæsj og gjenbruksmaterialer.

Insektverksted
Kom og lær om de nyttige insektene våre og lag ditt eget drømmeinsekt. Kanskje har det lysende tentakler, snorkel på magen og pels? Eller øynene på stilk, hoppebein og sugemunn? Ved hjelp av mekaniske prinsipper, enkel elektronikk og en dose kreativitet bygger vi bevegelige fantasi-insekter, perfekt utformet for oppgave og levested.

Papirfly-bretteverksted
Kan du brette et papirfly som flakser med vingene eller som går i sirkel? Kom og bli med og brett ulike papirfly med oss.

Du kan sikre deg plass ved å forhåndskjøpe billett her: Kjøp billett  Vi har i tillegg 70 drop in plasser.

 

Som et av våre smitteverntiltak vill verkstedene bli delt inn i tidsbolker med påmelding. Påmelding til aktivitetene skjer ved ankomst.

.

Vi gleder oss til en kreativ dag sammen med deg

Dato

nov 21 2020
Expired!

Tid

11:00 - 16:00

Neste Arrangement