Planlegger dere å arrangere et kick-off eller lignende? Trenger dere en morsom samling der dere blir kjent med nye sider av hverandre? Her på Vitensenteret Innlandet kan dere eksperimentere, leke og konkurrere, spille spill, og mer!
Vi tilbyr forskjellige opplegg på 2 timer, men det også fullt mulig å lage eget opplegg etter ønsket tid fra bedriften. Vi skreddersyr opplevelsen i tråd med deres ønsker!

 

Event for bedrifter, lag og foreninger

225,- per person

Minste totalpris: 4500,-

Velkommen til verden

Bli med på en stjernespekket chartertur ut i verdensrommet.

Våre verdensvante guider tar dere til måne og sol, dere får oppleve planeter og fjerne galakser på nært hold. Ta plass i vårt nye planetarium, len dere tilbake og nyt oppturen. Det forundrer oss ikke om livet plutselig havner i et nytt og større perspektiv. Etter visitten i universet er det satt av tid til fri utforsking og lek i senteret.  Trykk her for å se verdensrommet.

Varighet: 2 timer.

Opptil 50 personer.

Energimesterskapet

Energimesterskapet
Lag den beste kulebanen og slå konkurrenten rett ned i støvlene! Brett verdens beste papirfly med eller uten motor og bli med på papirflystevne! I dette engasjerende mesterskapet deltar dere i forskjellige øvelser der energi er hovedtema.
Og har dere ikke nok energi fra før, så får dere garantert det her! Når kreftene er brukt opp er det satt av tid til fri utforsking og lek i senteret.

Varighet: 2 timer

Opptil 60 personer

Ikke gjør dette hjemme!

På med vernebrillene, brett opp ermene. Her skal det eksperimenteres!

På menyen står blant annet helium, flytende nitrogen og flammer, ballonger, natrium og øks. Vi blander og mikser og håper at ingen vil gjøre dette hjemme. Etter at dere har fått bakoversveis er det satt av tid til fri utforsking og lek i senteret.

Vi kan komme ut til deg/din bedrift og ha vitenshow! 45-60 min.

Pris for show 12.000,- + reisekostnader

leie av lydutstyr til show: 4000,-