Bedrift

Uansett om dere skal arrangere teambuilding eller kickoff, jubileum, sommerarrangement, julearrangement, familiedag, møte e.l. så er Vitensenteret Innlandet en fantastisk lokasjon. Ta kontakt, så skaper vi et uforglemmelig arrangement sammen!

Familiedag HOS OSS:

Se for deg at bedriften inviterer de ansatte med familie til Familiedag på Vitensenteret! 
Det er ingen tvil om at sosiale treff utenfor arbeidsplassen gjør noe med oss; både i forholdet til arbeidsplassen og til hverandre. 
Sammen finner vi ut hva Familiedagen deres på Vitensenteret skal fylles med, om det skal være på helg eller ukedag (kveld), om dere ønsker å servere frokost/lunsj osv.

 

 

Teambuilding / kickoff:

Se for deg at dere arrangerer teambuilding eller kick-off på Vitensenteret! 
Å legge arrangementet til et helt annet sted enn dere pleier å være, kan skape nye perspektiver, nye tanker og gode idéer!
Vi kan by på en håndfull events og show som dere kan velge å bake inn i arrangementet deres. Ta for eksempel «Chartertur til månen», «Energimesterskapet» og «Ikke gjør dette hjemme».
Sammen finner vi ut hva dagen skal inneholder, om det skal være på dag- eller kveldstid osv.
Les mer om events og vitenshow her
   

 

Møte i Verdensrommet:

Se for deg at dere booker møtetid i Verdensrommet på Vitensenteret! Verdensrommet er vårt nye møterom med plass til 16 personer rundt bordet. Her er storskjerm og alt som trengs for å gjennomføre verdens beste møte!
Som et kjærkomment avbrekk i sakspapirene, kan vi anbefale et vitenshow eller en svipptur til månen. Både blackbox og planetariet ligger i samme avdeling som Verdensrommet - så enklere kan det faktisk ikke bli!

Les mer om booking av møtetid i Verdensrommet her

Events og VITENshow:

Vi har en håndfull events og show som dere kan velge og vrake i. Uansett om dere skal arrangere teambuilding eller kickoff, jubileum, sommerarrangement, julearrangement, familiedag, møte eller hva enn det måtte være. 
Les mer om våre events og vitenshow her