Tenk Tech camp

MELD DEG PÅ TENK TECH CAMP 8. OG 9. AUGUST 2024

 

Den 8.-9. august arrangeres det TENK - Tech Camp på Gjøvik, og vi oppfordrer alle jenter i alderen 13-19 til å delta!  Dette er en unik sjanse til å utforske teknologiens verden og få verdifull innsikt i fremtidens yrker. 

Hva er TENK - Tech Camp?
TENK - Tech Camp er et inspirerende gratis arrangement for jenter som ønsker å lære mer om teknologi. Campen er designet for at du skal bli kjent med teknologi og gir muligheten til å utforske ulike aspekter av teknologi gjennom praktiske aktiviteter og workshops.
Hva kan deltakerne forvente?
I år har vi tre forskjellige workshops der deltagerne får prøvd seg som:
App-maker: Lær hvordan du kan skape din egen app fra bunnen av! Her lærer du å bygge mobilapper ved hjelp av MIT's App Inventor. Dette programverktøyet lar deg intuitivt lage apper til nettbrett og mobil.
Musikkprodusent : Skap magi mellom lyd og bilder når du skal programmere musikk til filmklipp. Gjennom bruk av verktøyet Soundtrap får du lage musikk og lydeffekter ved å benytte seg av sekvenser, løkker og kommandoer.
 
Softwareutvikler: Du vil få innsikt i hva det innebærer å jobbe innen test i software utvikling, og man vil også være innom UX design på en nettside. Løs utfordringer og vinn premier!

Campen foregår på Gjøvik hos Vitensenteret Innlandet.
Les mer og meld deg på her Tenk Tech Gjøvik 

 Digital Innlandet er medarrangør. 

 

se video her

Praktisk erfaring: Mulighet til å prøve ut teknologi i praksis og jobbe med spennende prosjekter.
Nettverksbygging: Treff profesjonelle kvinner som jobber i Tech-bransjen.
Hva må jeg gjøre for å bli med på campen?
Gå inn på nettsiden: https://tenknorge.com/tenk-tech-camp og meld deg på. Her finner du også mer informasjon om arrangementet og program for dagene.
Vi håper at mange vil benytte seg av denne muligheten til å lære og bli inspirert!

Hvis dere har noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt: may.lise@vitensenteret.no