book ditt møte i verdensrommet

verdens beste møte!

Tenk at du kan booke møtetid i Verdensrommet; vårt nye møterom med plass til 16 personer! Her er storskjerm og alt som trengs for å gjennomføre verdens beste møte!
Som et kjærkomment avbrekk i sakspapirene, kan vi by på en svipptur til månen i planetariet vårt, eggsperimenter, et lite Vitenshow etc (se TILVALG under).

Leie av møterommet på dagtid koster kr 3000,-  Vi tilbyr snacks, drikke og mat på forespørsel.

 

Tilvalg (45-60 min) - velg mellom disse to:

• Reise i verdensrommet. Vår astronaut tar deg med på en reise i vårt planetarium. Vi besøker Månen, Mars og andre planeter, og kanskje unner vi oss en svipptur utenfor vår galakse.

• Det store eggsperimentet. Her tas både den kreative og den økonomiske sansen i bruk, når du blir servert en real utfordring på ingeniørfronten. Egg er hovedingrediensen i dette eggsperimentet, og din viktigste oppgave er å sørge for at egget overlever. Tar du utfordringen?

«Reise i verdensrommet» og «eggsperimenter» koster kr 2000,-

 

Tilvalg (120 min)

Vi kan by på et event på 2 timer, hvor dere feks blander de to aktivitetene over, eller velger én av aktivitetene samt fri tilgang til senteret i den andre timen, sammen med pedagog.

Tilvalg 120 min koster kr 295,- per person (minimum kr 5900,-)

 

Tilvalg Minishow (20 min)

 Vi har fylt Karlsvogna med stjernegasser og annen moro!  Her blir det både flammer, smell og røyk, ispedd en klype kunnskap om grunnstoffene og deres egenskaper. Opplev et forrykende minishow!

Tilvalg Minishow koster kr. 4000,-