Skip to main content

Researchers’ Night

Denne kvelden står nysgjerrighet, opplevelse og interaktivitet og fremtiden i sentrum. Temaet for årets Forskningsdager er «Fred og konflikt». Dette lar vi oss inspirere av – noe som vil gjenspeiles i flere av kveldens aktiviteter.

Denne kvelden vil dere få mulighet til et personlig møte med både engasjerte forskere og studenter fra NTNU Gjøvik og andre realfag entusiaster, gjennom ulike stands og aktiviteter. I tillegg kan du boltre deg i Vitensenterets spennende lokaler. Her er et utdrag av det du kan oppleve: fargesynstest, briller som «tracker» hvor man er, elektroniske kit og Smartby, VR briller og Lego robot, lys og farger, kjøkkenkjemi og et kort  avslutningsshow ute kl.20.

Det vil være mulig å kjøpe varm og kald drikke, is , vafler og noe søtt til kaffen i vår kafé.

Med arrangementet ønsker vi å bidra til å skape begeistring og forståelse for forskning, samt vise hvor viktig forskning er for fremtiden. Kanskje noen blir inspirert til å ta en spennende forskerkarriere? Eller får inspirasjon til å velge utdanningsretning?

Arrangementet har mottatt økonomisk støtte fra Forskningsdagene og det er gratis inngang denne kvelden. Arrangementet pågår fra kl 17-20.

Medarrangører er NTNU Gjøvik og MjøsLab. Oppdateres løpende ettersom deltakelse er avklart 🙂

Velkommen.

Dato

sep 24 2021

Tid

17:00 - 20:00

Neste Arrangement