Skip to main content

Sommerlab! FULLT. Ledig på Raufoss

Sommerlab er en mystisk, kreativ og lærerik forsker uke for de som skal begynne i 5.-7.trinn til høsten. Du kan melde deg på for uke 26, 32 eller 33 og dette vil avholdes her på Vitensenteret Innlandet på Gjøvik.
Deltakere skal utforske elektriske kretser, fornybar energi og kjemiske reaksjoner. Gjennom spennende aktiviteter viser vi hvordan naturvitenskap kan skape gode løsninger for fremtiden.
Hvert kurs ledes av to kompetente kursledere og har plass til 26 deltakere. Alle kursdager inneholder eksperimenter, fysisk aktivitet og morsomme oppgaver.
Sommerlab arrangeres over fem dager i sommerferien. På kurset får deltakerne teste teori ut i praksis når de utfører eksperimenter, bygger maskiner, knekker koder og mye mer. Det handler om å vise barna at realfag kan være skikkelig gøy!

Kurset hos oss er fullt i uke 26, men det er ledig på Korta skole på Raufoss:)

Verden i dag står overfor store utfordringer knyttet til miljø og bærerkraft. Naturvitenskap og teknologi vil være nøkkelen til å løse mange av disse problemene. Det er derfor viktigere enn noen gang å gi barna våre gode forutsetninger for å lykkes med realfagene.
På årets Sommerlab ønsker vi å gi barna fremtidsoptimisme ved å vise og forklare hvordan forskning kan være med å løse problemer.

For mer informasjon og påmelding: Mer info telefon: 22 14 54 00
Alle som melder seg på hos oss får en familiebillett til Vitensenteret Innlandet (verdi 330,-).
Takk til NITO, Tekna, Sintef Manufacturing AS, Benteler og Hexagon Ragasco som har bidratt til å gjøre Sommerlab mulig og for vår del, fått ned prisen til 1995,- (ordinær pris 2995,-)

Forskerfabrikken har Sommerlab flere steder i Innlandet.
Det blir egne Korona-tiltak.
Gå inn på Forskerfabrikken sin webside for mer info og påmelding.

Dato

jun 22 - 26 2020
Expired!

Tid

09:15 - 09:15

Kostnad

1995 NOK

Arrangør

Forskerfabrikken
Telefon
22155400
Nettsted
http://www.forskerfabrikken.no

Neste Arrangement