Du er herved invitert på en reise i grønn romfartsteknologi:


Hva skjer på Nammo?

Tirsdag den 31. mai klokka 14:30 gir Bastien Hämmerli oss et innblikk i hva som skjer hos den Raufoss-baserte globale leverandøren av grønn romfartsteknologi.

Fri entré. Ingen påmelding. Vil du likevel reservere plass, kan du sende en mail til post@vitensenteret.no

1400 - Kaffe serveres
1430 - Foredraget starter


Bastien Hämmerli har mastergrad i henholdsvis romsystemer og fremdrift, og i maskinteknikk. Han kom til Norge og Nammo i 2015, hvor han blant annet satt i kjerneteamet for oppskytningen av «Nucleus» fra Andøya Space Center i Nord-Norge. I dag har Bastien tittelen System Engineer og er teknisk ansvarlig for det største romfartprosjektet hos Nammo noensinne. For å nevne noe.
 
Tirsdag den 31. mai klokka 14:30 gir Bastien Hämmerli oss et innblikk i hva som skjer hos den Raufoss-baserte globale leverandøren av grønn romfartsteknologi. Her vil han snakke norsk. Lysbildene er på engelsk. Vi ønsker både Bastien og publikum hjertellig velkommen!

 

FORSKNING TIL FOLKET

 Innlandet har mye å by på, og blant annet skjer det mye god forskning her.

For å løfte fram og formidle et utvalg av forskningen som gjøres på Innlandet, har vi et spennende samarbeidsprosjekt. Aktuell forskning fra Innlandets forskere vil dermed bli tilgjengelig for alle, uansett bakgrunn og alder.

Dette er et samarbeidsprosjekt hvor vi bruker en felles arena, og tilgjengeliggjør møte med forskere. Aktører inn i prosjektet er NTNU, Høgskolen Innlandet, Innlandet Fylkeskommune, TEKNA, Gjøvik kommune og Vitensenteret Innlandet.

Vitensenteret Innlandet er fast arena for arrangementene.


Vi ønsker alle velkommen til Forskning til folket!
Det vil være tre arrangementer på høsten og fire på våren. Alle arrangementer er kostnadsfrie, og det vil bli servert kaffe og noe å bite i takket være Gjøvikregionen Utvikling. Dørene åpnes 30 minutter før.

Velkommen til faglig påtår på Vitensenteret på Gjøvik. Arrangementet er kostnadsfritt for deg som gjest.

Del arrangementet
Flere arrangementer!
Kalender
Norgesferie i sommer?
NYHET: LYDBØLGEN HAR ÅPNET!
Offisiell åpning & sniktitt 17/6 kl 1300
Planetarievisning HVER DAG
PRØV MESTERLØYPA I SOMMER!!
Sommeråpent på Vitensenteret
SommeRXperimenter i din kommune